I love blogger

Sunday, June 27, 2010

suprize tok yana.

rindu kat kamu bagai nak gila.sibuk bekerja sampai langsung tak da masa untuk kamu . so sorry eh, mula mula hati ni sebenarnya memang dah melonjak bila dengar kamu cakap nak datang jumpa saya. tapi bila dengar kamu buat o.t. kat tempat kerja kamu, saya dah agak yang kita tak akan jumpa punya.

situasi:

penat sangat bekerja! sangat eh wei! gila penat.balik je rumah sambil bawak jelly ice cream yang aku rembat kat kfc. padahal dah pergi dapurpergi lagi sekali. sebab rasa macam ada benda yang tertinggal. berdebar debar aku masuk rumah sebab nampak moto plat melaka.hish, tak akan lah bf aku nak naik moto. lagi pon aku tengah sakait hati ngan dia ni, sebab tadi dia msg sebab bagitahu yang baterry dia low. dia sekarang keluar dengan kawan dia. hish di sebab kan geram , aku rasa nak menyumpah nyumpah ajer dekat dia. pastu berpatah balik dari dapur, tanya dekat mama ada orang datang umah ke? mama cakap tak de pon, sekali bila aku pusing.. akim kat belakang aku! haha. boleh bayangkan tak muka aku camana! sumpah macam terkejot gila!


haish, bahaya betul bila dia baik dengan mama. rupanya dari petang lagi, dia dah conctact dengan mama, suruh amik kat seremban. soorry waktu tu, memang sayang kerja.

[p/s: sorry eh sayng sebab tak dapat teman kan awak, saya dapat luangkan masa beberapa jam je dengan awak, yang selebihnya bu dengan family saya je.

lagi sweet bila, aip cik nak makan ke bungkus? saya nak bungkus awak bawak balik bley? mentang mentang lah aku cashoer! hahha



I heart you sangat sangat.




yang kesakitan gigi,
eliana

2 comments:

Farid MOFASAD said...

saya?

Mya said...

hihihi..
sejak bler da semakin rapat ngn mama weh..
auww..
haha..