I love blogger

Monday, June 21, 2010

sedey la camni.

NOMBOR KAD PENGENALAN/MYKAD : 890402******
NAMA : ELIANA AZIELA BINTI NAZRI
KATEGORI:E - Kategori Diploma/Setaraf Aliran Sastera




Dukacita dimaklumkan bahawa permohonan anda ke IPTA TIDAK BERJAYA bagi Program
Pengajian Lepasan STPM/Setaraf
Sesi Akademik 2010/2011

\

Rayuan adalah melalui aplikasi e-Rayuan sahaja yang boleh dicapai mulai
18 Jun 2010 jam 12.00 tengah hari sehingga 28 Jun 2010

Harap Maklum.


saya tak layak. ok! so what kalau aku tak layak. haha. aku tetap nak buat rayuan jugak. esok akan ke kampus , untuk amik borang pengesahan behenti belajar dan uruskan borang konvo. aish, sian bf saya. dia rasa macam tak de gf dah, sebab saya langsung tiada masa untuk dia. sorry okeh, sayang.

pastu tadi, sempat lah aku meluahkan perasaan aku dengan titisan air mata yang berjuraian, sedey sial! kawan aku pat masuk U, aku tak pat pun. haih, last ar buat rayuan, dan buat pemohonan bulan 12 ni, untuk UITM. kalau tak pat jugak, aku stay jelah kerja kat tempat sekarang ni.


yang putus asa,

LIANA

2 comments:

Mya said...

weh relax la.. boleh wat rayuan, faiz pon tak dpt, die wat rayuan gak..

pasal keje, die ade ckp ko apply la SPA..

nurlinajohan said...

anak mastura mane bole mengaku kalah sebelum berperang, relax la! aku sokong ckp myra,Apply SPA.