I love blogger

Wednesday, May 12, 2010

aras kecintaan pada datok janggut putih

biar lah orang nak gelak kan I. biar lah aku tersenyum sebab puas hati, kawab kawan aku bekerjaya. cousin aku ada karier. tapi aku? ini je yang aku mampu. so junior aku pun nak gelak sebab gua kerja kat KFC je, nak gelak sebab I mintak jadi manager dan trainee selama 6 bulan. and start from basic. gelak lah puas puas. ini jer yang mampu aku buat. nak pergi interview sana sini pon tak elok jugak, sebab mama aku tak kasi berjauhan dari family. kesian tak? kesian kan aku. haha.

aku berharap sangat dpat sambung belajar dekat U.