I love blogger

Friday, April 2, 2010

today is my birthday

yeay. thanx to all my friends yang wish my bday . even, ada guna cara voice mail, dan tengah moonwalking, menyempat nyempat nak wish kat aku. mekasey yer cayang cayang suma, then mekasey jugak kat blogger2 yang wish kat facebook yana. huauhhua.
kakak kazen kesayangan, saya suka entry anda klik di sini dan juga mya my besty .klik di sini!
tak de perkara yang menarik di hari jadi ku ini, tapi ada lah sikit2 yang best untuk di kongsi. esok yana updated cerita.

urm satu perkara, yana nak kamu tahu. saya tak penah nak mintak mintak hadiah yang bermakna, cukup sekadar anda memperingati .. Ia sangat bermakna buat saya. kawab kawan yang sanggup tak tidor, tunggu pukul 12 semata mata top up nak wish kat yana, thanxx a lot. pastu siap nak anta mms gambar beruk tak de gigi, ops tak la, ada gigi tapi sikit je. auw so sweet la wey!!

happy birthday to my self ! eliana aziela ( * 2nd april 1989)

p/s tiday is my mum n dad anniversary also ! sama tarikh =) ngee

5 comments:

miaishika said...

wow....sgt lucky ye sme bday ngan annivessry~~~hoho

hepy besday babe~~
chill lorh~~!!

enjelinajolipit said...

hepi besday. gua dah tempah kek 10 tingkat dari sikret resepi. tunggula delivery dia sampai. gua pon xtau bila depa ada servis delivery ni. gua harap lilin yg gua pasang tu tak cair masa sampai di tangan lu nanti.

ecece...

Nurika Jianie said...

cumel belog ni! hee
HAPPY BIRTHDAY to you !
lalalala ~

a d r e y n i e e l i s y a said...

hepi buzzday...

wah!! happy anniv for ur parents..!!

sweetnya..
so any celebrating?

zairie said...

epy besday.. nak kek..=)