I love blogger

Thursday, April 29, 2010

result dah kuar. alhamdulillah.

ini adalah quickly update punya. alhamdulillah result aku dah kuar. takde pending dan boley GRAD! yahuu. just a lil bit disapointed sebab aku tak tersenarai pon dalam dean list. hanya 3.4 something. tipu lah kalau aku kata tidak sedey bukan? puas lah aku menangis sekejap. tapi ni salah aku jugak kan. padan muka aku! sem ni, takde A. sedih kan. suma B+ dan satu B.lagi sedih bila, ada subject yang nak flat. sikit pon lect ta bley bantu ke? frust aku sedikit menongeng. tapi tak heran lah kan. kalau salah datang dari aku. tahniah kat besty aku! sebab daat dean list untuk kesekalian kali ni dengan 4A dan 2B! tahniah kawan.

p/s di sebab kan menaik dengan mendadak. nanti B belanja mamam. hesih, tapi tetap sedey , lau lah dean list. tak payah duit konvo. tapi bf I, bile dengar alasan ni, sambil I nangis2. dia pjuk nak belanja uit konvo..tq bucuk, saya kan ada mama and abah.

2 comments:

enjelinajolipit said...

taniah! [gua bodek je ni. gua jarang puji2 org. malas!]


jgn lupa mintak bunga besar2 masa konvo.

Farid Fernandez said...

tahniah :)