I love blogger

Friday, March 12, 2010

oh yang ini.


(gambar diatas adalah perhiasan semata mata sebab I suka kaki dia, cehh!)

kaki oh kaki.!.

muka kau cantik, kau banyak pakej, kau pakai skirt tapi kaki kau tak cantik. haha.pernah ada satu hari, aku duduk diam diam, cakap kat diri sendiri. hei! you mana cantik, tak bleh pakai skirt. sebab kaki kau kecik , badan kau besar. hah sila terasa!! sebelum I ngutok orang, let me kutuk diri aku sendiri dulu, tu kan lebih baik kan. kan. kan.

.

okeh, kalu kaki macam alyah, sweet jer bila pakai skirt. owh , i likes! memang la kan sakit hati bila tengok orang badan debab debab pakai skirt, mesti mulut nak celupar je cakap. heis, tak sedar diri!! heip, tapi tengok alik, wahh , so cute lah, badan comel comel pon berani pakai skirt! kau ada ke? tak de kan. so better shut up heh..

so untuk elakkan diri di kutuk pe kata kita chekedout tentang veet

6 comments:

fiD said...

lol! kaki jew? ku pikir roxy tue,huhuh

my Lovely Darling said...

saya pn nak kaki panjang dan sexy mcm mereka2 tu.. :(

miaishika said...

tringin mau ber skirt gak~~~tp kna g ke dunia yg xda owg knl~~
cz cm mlu je ngan dowang2 ni~~~Huhu

pnh pki sex je...huhu

btw~~~~msti kmoo chumel je ble pki skirt kn
try it babe

liyanaKim said...

miashika kalau saya comel pakai skirt n di benarkan oleh baba , bu saya. dah lama dah saya pakai . hehehe

enjelinajolipit said...

adibah nor pakai skirt comel tak???
hikhik. tapi comel lagi enot pakai kot. erkkk!

liyanaKim said...

yup enjelina enot comel kan pakai skirt.

fid, kaki pon jadi lah. haha

mydarling, u dah cukup cantik pakai skirt. I likes