I love blogger

Wednesday, March 10, 2010

owh camera ku!

ada bincang ngan my boyfie, wah dah lama tak en3 pasal en. acong bukan.lately, tak banyak citer menarik. kalau menarik pon simpan je,sebab malu ah lau ada orang tu bace kan kan kan.
actually my birthday nak hampir, ceh padahala lama lagi.now, aku nak hua hau pasal kamera.yup, im addicted to camera, tadi tengah blogwalking tersinggah pulak di kawai store

wahai bu kalau dapat miliki ini mesti best kan.boley tak nak paksa mama ngan abah beli yang kat bawah ini. yana nak bawak bersama diri ini ke lawatan ke indone nanti. bley lah ma?
jom chekedout sikit okeh.



oloh oloh sweet nye kan. kalau tangkap pic guna yang ini, mesti muka kau yang tak cute, terus berubah jadi cantik dan girly gitu. dan tak payah susah susah pakai blusher, impak dari kamera akan buat kau jadi blush blush. haha


yang ni lagi lah, from u with love gitu. suka~ suka yang ini. sweet sangat, nak puji lebih lebih pon tak guna kalau tak dapat di miliki.dik lien aku tahu ko baca ni, dah kerja bertahun bukan, apa lagi post ah tuk aku, lah gaji U kan beribu, menda ni baru around RM 119 tak silap gua.



hah bu type yang ni kan, macam 100 loves drugs kan! hah sangat comel!! I loikedsss.





lagi comel kalau letak kat atas meja perhiasan bilik yana bukan??
tahu dah! hehhehe. tapi lagi cantik kalau betul betul boleyh pegang.


p/s ada boyfren dah keje mmg best, nak mintak adiah paling berharga ialah, lets u stay forever with me .thats all. tak nak menda len okeh. siyesly,!!eish sapa lah aku nak mintak mintak.yang penting DSLR mesty dalam tangan aku dalam masa 2 tahun. haih lama
klik bawah ini untuk kumpul duit beli DSLR. hehe.

13 comments:

AM SYA said...

yana..

sumpah sgt comel!!

kale pink lak lg..

tp ni digital ke?

ke kne pkai k0dak?hoh0

bH said...

cute...hihi
sini mane ade jual?

liyanaKim said...

pakai kodak lah kak. maklumat lanjut klik kat kawai store tu,

bh; adalah. jual on9

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

bole je,nnti aku pecah syiling 20 sen dulu.pastu kite g beli sesaama kt kedai runcit yg dlm telur bulat tu tok kau ea :)

fiD said...

uyooooo.. aku pena bc 1 entry pasal nie,, comey dowh!

Billet-DOux said...

kiut sangat!

ezam said...

comel!

sangat comel!

tapi....

kualiti ok kah?

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

sume kiut2 ne...
sempi lah...bleh wat adiah kt anak pmpuan aku ne...huhu

zee said...

waa.... cover camera sgt cntik kot...
sukeee nihhh

ahmad said...

barang2 tu memang kawai ow...

liyanaKim said...

AAH kawai store yang punya

enjelinajolipit said...

try tekel datok W. dia dah menduda rasanya. bole la pau dia dslr, bmw, banglo dan sebagainya. gud luck!

yatee said...

oh my gucci!
comel hek lah komera..
aku nak gak
ok lah tu kan aku tak mampu beli komera mahal mahal gedabak tu hehe