I love blogger

Tuesday, March 30, 2010

kenapa orang kata umur 21 adalah kunci kebebasan, comment please.

musykil. musykil.musykil.

kenapa orang kata umur yang 21 adalah kunci kebebasan?

yana ada kawan berbangsa cina, dia penah pesan. masa umur yang ke 21 nnt suro ur mum beli rantai yang ada buah kunci, dat one menunjukkan kunci kebebasan.
haish I pikir balik. apa sebenarnye maksud kebebasan? nanti terlampau bebas, hah padah nye I juga yang dapat kan. tak pela orang kata I anak abah ngan mama. its better then ,I jadi terabai kan kan.


jom chekedout the best 21st bday cake!










2nd april is my birthday actually. tahu dah, dis year adalah bday yang amat mebosan kan,hoho. akan celebrate sorang2. tak pon nak mintak sambut lepas pulang dari vacation nanti boleh tak. haha.

6 comments:

Farid Fernandez said...

21 tahun fikiran kalau boleh 31tahun...

Azrul Hisham said...

mungkin pada umur 21 seseorang tu dah ready untuk hadapi cabaran hidup dan fikiran pun dah matang...

anyway..happy birthday...

salam ziarah sambil guling2 kat sini :)

NALZALUZ said...

hoho..yeke yana..
ako x panh dgr pon 21 ni bebas..
yang ako taw 21 kena g undi..pas2 leh masuk tmpt mcm2..hahaha

AM SYA said...

hepy besday in advance dear!!

huuu~~manade bebas

p0m ni lumrag dier mane bleh bebas

seblom kawen bawah pengawasan org tua..

lepas kawen bwh pengawasan suami plak..

haaaa~xkn bebas kn? ;P

liyanaKim said...

yup, yang yana tahu mase umur 21 dah kena tunaikan tgjawap sebagai pengundi.

kak syasya, thanx 4 ur wish! advance sangat ni, ur da first one. haha

farid umur yana hampir 21 tapi pernagai macam dak skola lagi

azrul hisham, mekaseh

enjelinajolipit said...

umo 21 adalah masa utk abiskan degree. kehkeh!