I love blogger

Monday, March 29, 2010

aku bukan perampas tunang orang! ini entri aku geram.







mulut aku senang jer nak mencarot carot waktu ini, sebab pagi ni aku di bangunkan dengan msg yang memang bikin hati aku panas.

Mr R : yana boley tak stop buat cerita tentang abang tergila gila kat yana pada semua orang.

peh memang fuck lah kan! siyes aku benggang gila dengan ayat msg ni, ko ingat aku terhegeh hegeh ker nak cerita dengan orang yang ko tergila gila kan aku. wtH! aku pon tak de masa nak cerita kat orang la wey. ko tu dah ada tunang kan, buat lah cara macam dah ada tunang then ko tak payah la nak bagitahu aku , yang ko cinta cinta kat aku.
okeh today aku nak luah kan suma kat dalam blog aku, sebab aku tak de tempat nak luah kan semua ni kat sesapa. ko bila kena reject memang camni ke, macam bangsat!

patut ke kalau dah tunang pastu nak kawen dalam masa terdekat ni, ko nak lamar aku. okeh memang aku tak btahu mak bapak aku, kang orang kata syok sendiri. memang ah, yang ko nak luah luah kan pasaan ko kat aku tu kenapa? padahal ko dah tahu aku ada bf kan. pastu bila kau kata yang suma ni big mistake, ko tak nak terima. yelah mana tak big mistake nye, kalau aku tak penah nak cinta kan ko tetiba nak kawin dengan ko. apa kes? ko ingat aku tak de life ke? ko ingat aku duduk jer kat umah tak pergi dating macam orang len , aku tak laku ke? sial;

hah, lagi satu. ko ingat aku ni gilakan duit ke? ko buject lah nak cakap yang kalau aku kawin dengan kau, nanti ko bagi aku mYVI. yeuw tolong lah paham.

siyes aku simpati gila dengan tunang ko, sebab ko buat perangai macam ni bila ko nak kawin, dan semenjak ko text aku , yang ko kata ko sedar ko tak layak sebab ko tua dari aku tapi nak kawin dengan anak dara. aku memang tak bley pandang muka ko, tadi bila ko datang umah aku. ko pandang muka aku, aku terus type entri ni, sebab aku benggang tengok muka ko, dan rasa macam tangan aku nak melekat kat muka ko.

lagi satu aku sakit hati, bila ko sound aku kata aku ni selalu penting kan kawan, peh! ko ingat ko sapa nak sound sound aku! bf aku pon tak penah sound aku kalau aku ni penting kan kawan, ko sapa? ko sapa? bia lah aku nak pentingkan kawan, sebab kawan aku lagi lama hidup dengan aku berbanding ko kan..

lastly, you are jus not my type! bialah duit berkepuk kepok pon.tapi aku tak hidup lah weyh dengan orang mulut macam manis lebih dari gula, dan aku bukan girl yang tergedik gedik macam beruk kena belacan. asalkan kau tahu, aku tak de masa nak jaja cerita tentang ko.sebab aku bukan hawt pon! kalau kau nak tahu len kali jangan pandang orang yang kita suka tu, macam tengok makanan kegemaran. sebab kalau kau buat perangai macam tu, orang tak de pelajaran pon boley tahu apa perasaan kau, bongok! pastu nak salah kan aku. apa kes?

p/s cepat cepat kau kawin aman sikit hidup aku, nak duduk dalam umah sendiri pakai short pants pon takpe, bapak aku tak bising. sebab kan tak elok tunjuk kaki aku yang cantik gila ni kat orang asing.then sebab kau kan dah kawin, kena kurong ngan bini ko yang cantik gila tu.padan muka kau.

8 comments:

Farid Fernandez said...

haip..

jangan marah2 ok.

hujung minggu nie kalau free meh la lepak ngan blogger tegat family....

anda di jemput untuk menghilangkan masalah anda.. :)

Liyana al-Zafran said...

kalau i pn menyampah jugak! iskh. benci bagi pihak u! grrr. -__-

liyanaKim said...

sumpah I lagi nyampah@

Mya said...

pergh, sape yg sesengal perahsan tu?
sungguh la not my type.. hee..
cool weh..~

liyanaKim said...

huish tahu tak pe mya.

NALZALUZ said...

ako mmg nyampah org mcm ni gak yana..seb bek la ako ni xde nasib mcm ko...ako nasib len...mmg ako bg kaw2 kt dia klau dia ckp mcm 2 kt ko...

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

fuck day jumpe spesis gatal kt muka bumu ni . GTH lah jantan sial!

liyanaKim said...

nasib kita sama lah lin