I love blogger

Wednesday, March 17, 2010

graduation date:





Ko penah tak berangan nak ke convocation day orang yang ko sayang.oh okey stop. stop! tukar pulak, penah tak kau berangan masa majlis convo kau nanti, ada orang bawak kan kau bunga ke? bagi present? tak pun datang sekadar memeberi kan kau sokongan sebab kau dah terlepas dari seksa habis belajar.

waha,I selalu berangan nak best je.then haram lah angan angan I nak jadi kenyataan kan.tapi dia selalu cakap angan angan bukan kena bayar pon, free je. so sekarang pon boleh angan angan lagi =))( dengan ada awan-awan kat tepi kepala)tapi berangan banyak banyak pun tak guna jugak kan!so dari kejauhan ni, updated je dalam blog. sebab I tahu dia akan baca blog ni..

1st thing.
nah bunga ni! amek lah, khas yana beli tok bu!! ikhlas ni bagi.bunga ni hidup tau, nanti U tanam kat depan kebun umah sewa u.tanda ucapan tahniah tak terhingga untuk u.penat I kutip bunga bunga ni kat wonderlands.kalau rindu kat I, talk to da flowers okeh sayang.

2ndly

(kononnye greeting card)
nah, ni pulak greeting card yang bertajuk congratulations my dear! tah tak tahu nak cakap apa pulak dalam card. tapi yang penting nak bagi card lah.

then nak bagi ni.

(sweet cupcakes)

I nak bagi cupcakes, sebab sweet sangat tengok orang bagi cup cakes.auw!! I kan orang yang sweet. so mesty lah nak kena buat perkara yang sweet- sweet gitu. eventhough, my bfiee cakap I memang ke laut punya kasar.

yup! now I realize.I tak akan mampu nak buat suma ni untuk U atas kondensi I yang baru habis study ni. so ,Ini sebagai konon-konon the real life lah. hehe. You all jangan gelak okey! baca entry ini..

p/s babe! happy monthsary yang ke setahun tiga bulan bu! maaf selalu menyakiti mu.

urm korang pulak bagi apae je, mase kawan kawan atau kesayangan korang convo!~?

5 comments:

enjelinajolipit said...

ok! gua cuma dapat sebaynyak 200++ keping gambar dari dia. potoshut 3 hari 3 malam. ok la tu kan? bunga dah famili gua bagi.

s.c.h.u.l.t said...

oh kenapa kalau grad kita mahu bunga ye? padahal tak kenyang pon T____T

liyanaKim said...

lu tempek lah. gua nak negok muka lu yang sweet

liyanaKim said...

mybe sbb bunga tu sweet kot.

Anonymous said...

I was looking for Guys Hoodies and was wondering if Bullhead is the best designer for Guys Hoodies?