I love blogger

Thursday, March 18, 2010

please make a choices for me.



Ini adalah aku yang terkini.I need sumone! I need U! berikan aku nasihat, samaada mahu terus membela rambut yang semakin panjang mahupun memotong pendek gaya terkini. first of all mintak maaf yer kawan kawan.I gunakan gambar you all sebagai contoh.


DIk lin sorry I guna picture U dengan jiehan. I like rambut macam dik lin, sepintal pintal macam rambut Hanis Zalikha.ouch, jikala dapat rambut ikal mayang sweet sweet ala hanis zalikha kan cantik!

woah, I need change! I need to change my hair style. I've the long hair layered. and it will gonna change.


style ni smart jugak kan. tapi macam dah lapok je.even dah lama rihanna buat style camni, tetap tidak lah perasan style ni sangat cantik .
bila nenok nanad buat style camni, baru perasaan. woah, so cute meh! okeh ni bukan Model okey! schoolmate I.nad sorry letak pic kau! tapi I just nak mintak oppinion blogger. so lets help me okieh.

I dah penah try curl. huhu. sangat buruk seh curl, seminggu pon tak tahan nak jaga.bila bangun pagi pagi, muka akan kelihatan seperti singa. kadang-kadang I tak kenal.ini ke aku, apahal buruk sangat. tukar tukar!

hilite rambut warne pink, okeh ni boleh tahan lama lah. bila hilite kaler pink, bf pon jauh nak dengar dia bebel pon susah kan.cukup sebulan lebih hilite kaler pink, bila warna dah turun, mula lah my dad membebel. pong pang , kau pergi kaler balik warna hitam rambut tu. agak agak kalau I buat kaler macam johnny depp kan, bapak I bising tak? hahaha.


rambut macam member I yang ni, terlampau pendek sangat. I tak nak la menyesal di kemudian hari.
hahha,then I tak nak berani mati buat botak, nanti sayangs pon dah tak kenal mana gfren dia. =))


p/s urm, blogger can u please make a choices for me. sharing is loving kan kan kan.
lagi pon kan yana dah janji nak gunting rambut, tu pon kalau dapat 3A's for the final year exam kan. itu kalau dapat 3, lau tak diam diam bela rambut macam bulu kuda lah.

9 comments:

enjelinajolipit said...

try buat rambut mcm minah kat background blog lu nih.....smart ape.

AM SYA said...

akak pon ske ramb0t hanis zalikha

g0jez habes laa

tp akak pkai tdung

xkesah p0n rmbot serabai2~hehe

zulhilmi bdk blur said...

tak berambut lak rini..
hihi

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

haha :)
perubahan itu adalah bagus utk membentuk personaliti baru ,jangan takut utk ke arah itu . potong saja apa apa style ajar ia nampak berbeza :D

*act jeles rambut hang panjang dari aku , haha :) so skrg ni dok ikat je la .moga moga rambut sepanjang hanis zalikha . haha!

pensel kontot said...

erk...panjang oke what

ezam said...

potong bob cut sure cun~

Anonymous said...

Hello. And Bye.

Kapten said...

tp org rambut panjang lagi ayu
hehe

Neddy Eya said...

ayoo..
rmbut kite burukla.. hikhik..