I love blogger

Tuesday, February 23, 2010

sila jangan baca entri ini.


pernah tak korang buat perangai macam aku. sila angkat tangan yer. kalau korang pun penah hadapi perkara yang sama seperti aku.
bangun pagi~pagi dan terus check inbox. tak de pape pun perubahan. tetap sama.
no msg untuk kamu.

perkara biasa yang akan aku lakukan dulu , sebelum pergi exam mesti mintak maaf dan telefon mama, supaya doakan aku dapat jawap dengan tenang dan sama lah jugak dengan dia yang akan wish aku pung pang pung pang gud luck kat aku.

tapi sekarang dah tak de oke. suma tu tak de. dan harapan lah kalau nak dengar handphone aku berbunyik dengan nyaring. dan sekarang handphone telah selamat diletakkan di dalam robok buruk dalam keadaan silent. sebab akan sakit hati bila handphone bunyik, tapi datang nye hanya dari celcom.

iyer sila gelak kan aku.
sebab aku yang pilih jalan hidup untuk jadi single..
padan lah muka aku.

tadi , semalam suma sama sahaja. sama sahaja okeh.
aku buat perangai gila aku .
tadi before aku pergi exam.
aku send msg kat num aku sendiri.
aku exam pukul 2 .
aku tunggu msg dia wish aku gud luck.
tapi tetap tak de.

aku send " wish u best of luck bb,chaiyok chaiyok.gudluck dear. m*** um**"
dan hantar ke 013~**31*0* (* hurm num aku sendiri yer)
sila jangan gelak bley tak. please. please

c

serius aku buat semua ini untuk puas kan hati aku.
credit to diri sendiri. mekasih sbab aku wish kat diri aku sendiri.
sekarang bukan masa untuk yana tangisi iyer.
sekarang untuk masa aku berjuang di semester terakhir.


Selamat Berjuang untuk diri aku sendiri..






notaKAKI : kawan kawan yang baca blog aku. terima kasih sebab follow. urm kalau kauorang baca, sila tinggal kan jejak kaki di ruangan chat aku.

urm awak saya tak nak padam FB kita leh tak. sebab saya nye level game dah tinggi. sorry ekh. tak nak padam jugak.

5 comments:

Eff Ass said...

sabar banyak-banyak . benda biasa bila lepas break , it takes time ;)

{lumut} said...

aku suke part hantar msg tuh...
mcm dlm cerita korea...
masa akan rawat luka2 kau..cayelah.

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

urm awak saya tak nak padam FB kita leh tak. sebab saya nye level game dah tinggi. sorry ekh. tak nak padam jugak

*pesanan ini lawak weh.
:)

liyanaKim said...

lin ini bukan lawak. tapi aku sayang cafe world aku okeh.

lumut: aah masa akan menetukan segalanya.

Mya said...

WEH, ko sedeh2 pon leh wat lwak kan..
bley x nk gelak jap..
wawawawa..
ok,ok, kembali mood sedeh..
saba weh..