I love blogger

Tuesday, February 23, 2010

kau tak setia.

wah sentap sial aku dengar ayat ni..

aku tak couple dengan dua orang dalam satu masa.
so? tak setia kah aku..
aku tak memperduakan dia.
so ? tak setia kah aku?
yang tahu hanya aku dengan dia jer, apa yang jadi semuanya.

serasa aku, kawan kawan bilik aku. kawan baik aku. semuanya pun tak tahu apa yang jadi sebenarnya. kamu pun just tahu, aku dah totally break sahaja. kan kan kan. sayang.

dan dengan harapan lah kalau nak berbaek balik. sebab semua tak akan back on track like before kan.

dan kalau kau buat perangai gila atau menangis keluar air mata darah sekalipun. tak akan dapat pulihkan keadaan.dan padan muka aku, sebab dia pon cakap perangai aku sama sahaja dengan semua perempuan yang dia kenal..


kamu. saya sangat setia pada acomg yer. saya sayang pada dia. saya bukan nak perasan howt bila ada orang nak kat saya.standart ah tu, kalau perempuan ada kudis buta kat muka pon ada laki nak. jatuh cinta kat dia. ini kan lah pulak aku yang tak sesempurna orang lain kan.

saya rasa dia jer tahu semuanya. bukan pasal tak setia. kalau pasal tak setia. dah lama dah aku pergi dengan orang lain. tapi aku setia , jujur sayang dia seadanya. tak penah nak menyesal. dan aku selalu cakap, kamu lah yang paling baik penah saya jumpa. korang rasa nak muntah! sebab aku cakap camni.sumpah weh , dia paling baik penah aku kenal. nak dengar kawan kawan dia kutok diia kat aku pun tak penah. suma cerita baik baik sahaja. kadang sampai aku yang pelik.
kalau kau suro kawan kau cerita kat dia, sapa aku. sumpah lah kau akan dengar cerita yang tak bek pasal aku kan. sebab memang aku tak baik pon..


dan mampukah aku kembali senyum..
sabar yana. sabar. sabar yer sayang. 3 more papper to go. u must think about your future life..

pst: dan aku rasa sekarang macam nak campak je handphone aku ni dari tingkat tiga ni. sekian.dan aku rasa nak berjalan satu kolej ni, bagi hati aku rasa puas atas kesalahan yang aku buat.


* haha gelak jahat sikit, kau tengok lah., aku akan pastikan semua akan seperti sedia kala. aku tak kira nak jugak. haha..tapi kalau dah tak boleh. aku redha je. tak kan lah nak pakse2 kan.. cinta mana boleh paksa. * sila setuju.


NOTEkaki L : wa tak tulis dalam FB wa yang kami putus.tapi wa tulis dalam blog je. terima kasih membaca! weh kaz, kau mesti tahu dari lela kan?

3 comments:

en fizz said...

eceh..nak baling hp knon..sat g pakai hp yg bunyi ttett tteet tu baru tao..

Mya said...

relax weh..~
benda dah nak jadi..
aku pn x bleh nak ckp ape da..
concentrate on ur paper 1st~!

liyanaKim said...

hahha. peja. aku tak kisah pakai tet tet tettettat tu. hahha


mya thanx a lot