I love blogger

Thursday, February 18, 2010

kaU PERnah lihat tak yang ini. iyer yang ini,


( ini lah kepandaian student sem 6A) kapandaian kamu tidak dapat di sangkal sangkal lagi sayang. haha,



* ( senarai2 pelajar pintar kelas aku yang muka lega gila bila lepas mock interview)

sebenarnya aku nak cerita pasal 1st pict yang korang tengok kat atas tu.hah,kau pernah tak tengok orang buat salah. sudah semseti nya penah bukan, ini salah situ salah, bila dia dah gabra nak tanda tangan pon tak tahu kat mana. hurm kan dah salah, Sir aku tak penah pulak ajar orang tandatangan kat application letter, sign kat atas yours faithfully. tapi sebab dah gabra sangat , kawan aku g tandtgn kat atas yours faithfully. lepas habis interview. suma pakat gelak gelak nak tergolek golek sambil terbahak bahak.
eish tak bek aku ejek orang kan kan. tapi mana ah tahu satu hary nanti lau aku gabra, aku pulak p tandatgn kat atas alamat tu kan. camne lah kan. hehe. .

erm Faa , sory yer, lepas ni nak jumpa susah sudah. srawak tuk jauh sangat la. kenangan tetap simpan. =)

5 comments:

fiD said...

aduss,, xbleh bla nie,, camne la leh salah.

jap, kwn ko kat swk kan? aku bole jumpekan, huhuh

ini blog wirdah said...

pic 1st. format terbaru ek.haha.

liyanaKim said...

kawan aku cantik tau fid!

AM SYA said...

hahaha!!!

ni f0rmat terbaru yg akak x sempt blaja~ XD

my Lovely Darling said...

hehe. kelakar lah! x)