I love blogger

Wednesday, February 17, 2010

saya pakai jersy num 12



iyer saya lah pemakai jersy num 12. chewah macam best je. rindunye kau nak bergelagat dalam hoki. sampai aku terpikir, sanggup nak mintak keja kat Sapura holdings lepas blaja ni. sebab nak jumpa s. kuhan. hahha. poyo gila nak mati bah.! haish. rindu nye kat team hoki saya. ! rindu nak jerit2 bila kalah ayau MEnang,
sedey pulak tengok stick hoki yang bergantung kat umah,beli dengan penuh hasil titik peluh sendiri. sangat sentimental value kot. simpan uit belanje skolah, nak beli stick yang ada tda tgn abg minarwan nawawi.huhu.


kawan kawan bila kita leh bersua, tengok perlawanan hoki sama sama yer???

6 comments:

Mya said...

aha, seronok.. ko hebat.. =)

Mya said...

wah.. promote blogshop aku.. thx kawan.. =)

fiD said...

oww.. ko men hoki jgak ea??

aku pon same,, dulu kadi poenyerang, pastu tuka jd keeper.. huhu

liyanaKim said...

heish penyerang ah best, keeper tak mashyuk langsung. safety gila ah fid.

mya : tidak aku sangka kau dah ada blogshop sendiri. tahniah beb

ann frendly said...

wah nie betul2 minat sukan hoki ni..
sampaikan sanggup minta keje kt sapura sbb nak jumpe bintang hoki pujaan...

Mesti terer main hoki kan..

liyanaKim said...

tak de lah terer mana. tapi bley la skit2 an. hehe.