I love blogger

Thursday, January 7, 2010

MOCk meeting HR

syabas bete! lecturer pon teruja dengan kau.
dengan haziQ je ah.
kitorang tak pon.

Mock meeting.
chewah buject2 kami ni suma executive HR.
yang membincangkan tentang welfare employee.
dan hiduP mesti nak gah sahaja yer.

konon konon nak reward employee pergi australia konon.
ceh. ceh. sangat poyo yer.

company : Fowhaml Sdn. bHD.

~even group kami tak mendapat fullmark 4 everyone.
tapi aku enjoy grouping ngan kamu suma.

wah tak bleh blah doh lect aku.
dia suro kami pakai shantek shantek.

kemas kemas.
bertumit tinggi.bertutup kasut.
bila jalan aku dengan gedek gedek penuh sopan santun.
dan tak juga lupa meminjam kasut kepunyaan peja.

bila sampai bilik meeting.
sila buka kasut kamu yer!

pehh. kau bley bayangkan tak .
bila gengstar pakai kasut tinggi dengan penuh semangat.
lalu rupanye,
masok bilik meeting tak payah pakai kasot.
nasib aku tak bermakeuP macam minah lennggang anak dua tahu..


bila masuk.
aku ngan ayu just gelak gelak.
apa punya rules lah.
suro pakai cantik cantik.
tapi tak de guna.
tak cukup yang itu.
lect aku pun tumpang gelak sama.


4 comments:

YnaaOhYnaa said...

haha. kelaka part gengster pki kasut tinggi tu.. i cant imagine. hahaha

liyanaKim said...

yelah. heish my lect ni. saja je buat malu I

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

sama mcm angah .
beli kasut tinggi belambak.
pakainya masa org kawen je.
haih! ;D

liyanaKim said...

haih dik lin. ko macham lah baru kenal angah. beli brang banyak2. pakai boleh kira. smalam aku mimpi ko. angah ngan along.