I love blogger

Tuesday, January 5, 2010

kompius

okeh.

perlukan masa yang cepat untuk update ini.

I just nak cerita tentang UPU dah buka, untuk di apply.

tapi skang ngah kompius.

sama ada mahu beli pin UPU atau tidak.


erm korang ada idea tak?

Universiti korang ada tak tawar kan Kos

Ijazah in Human Resource.

tak suma U yang ada.~~

then choices yang lagi 4 nak letak apa yeh?

Masscom??

hahha. lari dari bidang I.




4 comments:

AM SYA said...

bli bli bli~

jgn buang mase taw liana~

byk je u ade HR~

UPM,UUM,UTM,UITM...

ala~~mlmbak2la syg~

dun w0rry..

tggl nk isi borang

ngn nk pilih U yg dkt ngn jaoh je... ;)




^Kak SyASyA^

Anonymous said...

erm tQ kak syasya.
ada nak suggest kos len tak?
sbb yana amik HR

Mya said...

beli weh..! jgn x beli.. ^^
mari la kter balaj degree besame2.. =)

liyanaKim said...

kang amik degree kat utem . haha. amik kos pembangunan sumber manusia. tak pun sains kemanusian. tah apa kah tu! haha.

aku ingat tak isi kot. sbab transkrip kami sem 6 mana ada lagi. so susah nak pat lah.