I love blogger

Sunday, November 28, 2010

congrats

hye . hye. ini da latest yana ok. pls jangan cakap I gemuk ! sweet ta ? hehehe.



tahniah buat dua gemok, sebab korang layak ke uitm melaka. korang belajar rajin rajin ok. setiap sem pointer kena dean tau, lau dean list aku belanja mamam kFC. gegege.. tak tahu nak story apa kat sini. sebab skang dah tak de life, hidup dah tak berjalan jalan pun, blogging kat dik lin macam best je dorang g singapore. heish rindunya nak ada life yang best best.

1 comment:

fara said...

=)
i'm proud to urs friend!