I love blogger

Monday, June 7, 2010

.for da next.

semalam lepas pulang dari kerja,tterus ajak abah menonton cerita LAGENDA BUDAK SETAN. perasaan membuak buak ingin tahu tentang cerita tu, sebab encik boyfren dah tengok dengan kawan dia. pastu paksa saya tengok ceita tuh.dah tu kan encik acong berubah sangat bila tengok cerita tu. pastu kawan baik pulak dah review tentang cerita tu, dia pergi tengok dengan bf dia. alolo. terus jeles I. haha. eh tak lah mya, I jadi happy untuk u!

yana ngan abah pun menonton cerita tu, jalan cerita macam lembab, tapi agak lagh best sebab otomatik ingat kat acong. ur, dia bukan budak setan. tak. tak . tak. dia bek, dan I harap cinta dia macham cinta kasha. huhu. setia gila bab dowh.

menangis tuh jangan cakap lah, hilang macho I tau. agakla sedey jugak, patut la acong ajak I pergi tengok for da second time, nak tengok gua nangis lagh tu.haha. tapi Bu, even u tiada di sebelah I pun. I tetap nangis macam budak kecik. haha. sedey la, I tak nak kahwin dengan orang macam azmie. Itu maknanye, menyeksa diri. auuh TIDAK!!

pulang dari menonton, terus review cerita dengan acong.adalah beborak pung pang pung pang, sampai suma benda I ungkit.hah, kan dah terlepas. I cakap terus terang yang memang I jeles, tapi selama ni tahan tahan. I tak mau tahan tahan perasaan dah, nak terus terang je, hati pun dah tak sakit.

esok bangun pagi, kami berubah macam dulu dulu. I dah dapat BF I yang dulu. yup, I dah dapat acong yang I nak! I like. I heart him damm much! I memang suka bila sweet sweet macham masa mula mula couple. I pun rindu kat u. nanti kita dating lagi ok! I miss you sangat sangat, even baru 2 minggu tak jumpa. muah muah.

1 comment:

Mya said...

yeehaw, best juge kan.. even ade part yg rase mcam nk lempang je.. haha..
ngs menitik2 kau, aku tahu.. hee