I love blogger

Saturday, June 5, 2010

BILA CINTA - ost Lagenda Budak Setan

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kina
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta
Masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Dan ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan


p/s terus nak publish ni, sebab tadi bf saya pergi movie dengan kawan dia. dia suruh saya dengar lagu ni, sebab kami kan sedang terombang ambing sekarang.BU, I dapat lirk je. tengah 80% download lagi. aih, dia suruh saya fikir what the next. saya tengah fikir lah ni,can i still go on?suara kamu sangat menyentuh hati tadi, aish. saya pulak yang tak boley tido.

1 comment:

Mya said...

laguu ini best okeh!