I love blogger

Sunday, May 30, 2010

prepare for it

yeah, mulai hari ni aku akan aktif berblogging. ta sabar nak jalan kat blog cousin, kawan kawan bek yang dah lama aku tak jenguk. kawan kawan baik tunggu kehadiran aku kat wall korang. lepas ni dah takde cerita sedey dari aku, sebab aku akan mulakan hidup baru dengan penuh semangat dan happy. tak sabar sabar nak pergi uruskan form convocation, sebab boley jumpa gemok. urr gemok, i miss you a lot. pastu ley jumpa dik ila dengan kak baba. sebab dorang kan ada kat sana.

dat day i ve spend da time wif my besfy, auh so sweet dia dah tembam loh. best siot tengok prince of persia, memang lah terbaik kan. pape pon, mya ngan faiz sangat sweet gila. macam gg faiz yang sweet . hahha. hopefulyy korang akan stay forever.

oh kebelakangan ni, aku banyak cerita tentang marah marah kan. tak lama lagi akan di blocked segala cerita cerita BODOH tu.I wanna to start my new life! yup! new life begin!

tak sabar tunggu result kerja dan result something.. =))

1 comment:

enjelinajolipit said...

eh2222.. kau... dah bejaya masuk u lom? aku x cek pon sbb aku keje pagi ah skang... huhuuuuu