I love blogger

Tuesday, May 25, 2010

bole ta?

boley ta nak buat buat pretend macam nothing happen. allah sahaja tahu macamana aku sedey semalam. nasib pandai buat pintar mintak num akaun dan full name. kau yang bodoh, tertipu kan. akhirnya aku tahu. aku tahu kebenaran. tuhan tu nak tunjuk, cuma aku nak kepastian, bila cakap tak boley jumpa sebab kau kat UKM. aku dah men agak. tu kau. yup tu kau. jangan bohong ok, sebab kau tak akan mampu. tapi aku nak tahu kebenaran, aku nak tahu kebenaran. kau memang selalu msg ngan dia ke. kau mmang selalu text and call dengan dia ke? kalau tak, kenapa ada misscalled dari kau. kenapa num kau tak de num dan tak save. aku nak tahu kbenaran, kalau kau diam. dia pon diam, macamana aku nak tahu. kesian lah kat aku. kesian kat aku sikit je, tak banyak pon.

aku rase , ikhlas dari hati aku. nak je aku bagi gaji aku kat kau. tapi ley tak ko stop hubungi si dia.sebab aku tak sanggup hilang dia ok. tapi kalau kau nak jugak. ko amik la, tapi jangan benarkan dia muncul depan mata aku lagi.

bf aku selalu cakap, jangan sound2 orang. nnt mesti kau akan kata, ala L tu. macam ah bf dia hensem sangat. nak sound sound aku. ok, kalau ko tak nak aku sound, jgan la contact2 dia lagi. zaman korang kan dah lama berakhgir, maaf kalau aku terlalu pandai2 buat andaian, tapi kalau ko tak jelaskan. macamana aku nak tahu. aku kol num tu pon dah off.]

ko tahu ke, sepanjang perjalanan aku hantar dia g stesyen bus, hati aku sakit. ko tahu ke aty aku sakit. ko tak tahu kan>>???

selalu nak cakap camni. knapa masa ko ada masa dengan dia, kau tak nak hargai dia. tapi sekarang nak pinjam pinjam something. aku tak paham dohhhhhhhhh....

ok lastly , aku memang sedar aku sapa. aku tak cantik, tak cute macam ko. tak bley nak dapat bf yang cute cute. sebab kau penah kata aku terlalu hargai sebab semua ni. aku nak kau tahu, suma ex ex aku pon aku hargai macam gila babi. tapi sekali dah buat taik. aku benci tau! THEN KAU TAHU KE? AKu akui yang aku sangatla sedey sebab kenapa kalau aku dah setahun lebih mesti ex aku lari ngan ex dia. maCAM SIAL KAN!!!


KAU TANYA KENAPA AKU ADD KAU KAT BOOK KAN, SEBAB AKU TAHUKO BACA NI. sebab aku nak kePASTIAN SAPA TU, NORLELAH BINTI ABDULLAH.


P/S MAAF BU KALAU AWAK SEDEY saya post ni, saya cuma ada blog je untuk saya ceritakan segalanya.

3 comments:

Zabarnursila Zakaria said...

sabar ye yana... wtf la that gurl tu nk menda lg... aish.. kaco rumahtangga org... n pembetulan, rambut dia saja cantik okeh.. muka aq lg cantik.. lalalla,, sabar yana.. trust kat acong...

nurlinajohan said...

saapa berani kaco cucu mansor , meh hadap aku dulu ! (:

liyanaKim said...

thanx lin. sayang ko.

urm cuba trust ni akak zaba