I love blogger

Saturday, April 3, 2010

liyana zafran =)

tengkiuw encik
liyana zafran,cuz entry yang khas buat saya, even for my belated birthday. ouch, teharu yana! gaga

( I curik picture u pulak kat fb!) hopefully dapat lah daku menghadiri pernikahan dua orang encik ni. based on my reading, banyak juga rintangan yang mereka hadapi. ceh ceh, pandai je aku. tapi, mmg pon lau ada entri da latest yang dia post, aku orang 1st yamg akan gigih komen, haha. harap kita akan jumpa di dunia realiti. otei.

tq for ur wish babe!

p/s okei aku gigih bangun pagi ni. sebab bf aku ada di sini. melawat aku buat kesekalian kali. dan cuba teka apa hadiah besday aku. haha. malu I nak btau. next entry okei

2 comments:

fiD said...

uyooo, bes la ko!

enjelinajolipit said...

bf aku ada di sisi pon haku malas nak bangun pagi. kalo x tengahari, bukan jelina la.

oh, lupa. aku keje sok pagi. hahahaha