I love blogger

Monday, March 1, 2010

yehaa.

hari hari terakhir di bumi kolej yang tecinta. yeah.
akhirnya 2 hari lagi, adalah hari terakhir di sini, ye disini di satu daerah yang di takdirkan aku di sini.

dah put on preasure masa study, pasni masa nak carik keja pulak kan. kan. kan.
ta sabar~sabar nak keja. eish tapi an member aku kan, habis belajar minggu ni,isnin dah dapat keja da,seronoknya..
aku kena hold dulu suma perkara sampai birthday aku. sbb aku dah dapat hadiah awal awal.free ticket to indonesia. hurm, ta sabar nak pi sana. tapi aser cam melecehkan lah pulak. sebulan kena duk umah , sebab tak leh carik keja. nak uat part time pon, ada ke boss nak amik. huwa, tak kan nak jadi pelayan tetamu kat hotel, ta mau . ta mau. penat seh..

tapi best jugak jadi penganggur terhormat, melayan internet je lah aku. ta pon jadi drebar for my little bro. antar dorang pergi sekolah, alahai kena bangun awal lagi lah.. eish eish..

hurm sebulan sebelum nak pergi, tapi dah rancang awal~awal dah dengan acong. nak beli cenderamata for my family, his family and also to all my fren. okeh korang start ary kamis ni. habis je exam, aku akan list kan apa barang nak beli untuk kau orang okey..
peh , semangat kan aku..

~okeh for 2 papper yang bakal aku hadapi iaitu compensation and staffing. aku harap bley lah jawap dengan tenang. then, yana dah janji dengan dia. dapat 3A's , i will cut my hair.urm rambut yana kan panjang kan, kalau dapat A baru potong. kalau kurang , hhaaha paham lah sendirik..



p/s~ saya tulis datang terus dari hati

1 comment:

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

nak beli cenderamata for my family, his family and also to all my fren.

AND FOR MY LOVELY COUSIN, LEEN !