I love blogger

Thursday, February 25, 2010

kawan.



ila omey =) and Ayu Vocks (nick name =gemok)

mok sem ni kita banyak men kan dari study. orang sibuk belaja , kita pergi merongeng sana sini. pastu lapar, kita pergi sental makanan kat bilik orang. hahaha. jahat nye kita. mok , camne ni? 4 ari lagi kita akan habis belaja.

bila kita nak bertaklid ni. ceh ceh ceh. ayat aku tak tahan. bertaklid konon.
kalau kita tak dapat UPU. nak sambung degree kat kolej ni lagi ke? 2 tahun je kot. ke kita nak g UNISEL shah alam je.?

waha, kompius seh aku. Mok , apa kata kita g kerja kat MEDITOP nak?? hahhaa..


aku post ni, sebenarnya aku tengah kompius nak sambung study atau pun keje ajer.
so .sila beri cadangan yang bernas bernas sikit.


lupa nak cerita tu ary pergi main layang2 best tau. link kat sini,anda akan melihat magik.hehe
sekian.

2 comments:

fiD said...

ha..

insaf sudah,huhu..

pelagi, buka la buku anda,hu

Eff Ass said...

study study study sampai tinggi melangit , kerja besaaaar ;DD