I love blogger

Sunday, March 7, 2010

spA8



Yer, sekurang kurang nya masih belum terlambat bukan.haih kenapa lah yek, haty aku ni tak de perasaan nak carik kerja, dan otak masih berfikir fikir masih mahu sambung belajar lagi, actually kalau kita sambung study, masih ada masa untuk enjoy dan tidak fikir unyuk serius mencari wang bukan. haih, mengeluh sahaja yang mampu bila duduk rumah. dan melonjak lonjak bila gemok datang rumah, sebab suasana muram terus jadik best bila kawan datang rumah. terasa suasana kolej belum habis, sebab masih boleh mengumpat ngumpat. urm bukan ini yang aku nak cer.

topik utama pada hari ini adalah,kerja dan juga cita cita.
urm okeh cita cita saya masa sekolah dulu nak jadi pegawai polis, eceh eceh. haha macam kelakar lah pulak kan. masa darjah satu, suma orang nak jadi dokter, yup pekerjaan yang sangat mulia dan juga ber uwang. tapi bila tengok pecapaian sendiri, terus ubah fikiran. haha

boleh lah link disini kan kan




p/s post link ni sebab terpikir semalam kenapa abang yang sangat muda. ceh abang! padahal tua setahun kot. boley jadik polis. ue, I pon mexti boley lah! hehe


sapa klik bawah ni, sure dapat jadi pegawai aku.


No comments: