I love blogger

Thursday, February 4, 2010

menjalani hari hari terakhir kau di sini

semua akan berjalan dengan masa yang cepat dan tanpa kau sedari.
dan hari ini adalah terakhir kali kau belaja tentang erti kehidupan kau untuk masa akan datang.
dan dari sini akan bermula titik permulaan sebenarnya dalam hidup kau.
dis is the finally .
alhamdulillah sedar mahupun tidak akhirnya aku masih lagi bertahan.
hari ni sangat menyedihkan , hari terakhir kelas OSHA. miss nadwa celeb our last class, no lecturing tapi di jamukan dengan makan makan.
part last adalah part yang aku paling benci. yerp aku sangat alu2 kan pertemuan, tapi bukan perpisahan,dan dari situ semua kan tahu kelemahan aku. muka ganas tapi hati lembik gila.
aku tak mahu salam lect aku. kan aku dah kata. aku tak mahu. tapi miss tetap panggil nama aku jugak, even aku hampir2 orang yang terakhir. erm miss said , ni lah 1st student yang saya ingat nama dia. chewah, meleleh air mata aku. dah tak kira malu dah. nangis jugak la. and at last aku kiss pp dia tiga kali. buat apa nak malu, dia banyak berbakti pada aku, ilmu yang di curahkan tetap bermakna bukan. dan dengan harapan aku bisik, miss saya nak A. hehe.
erm dun worry , saya akan tetap ajak miss tengok movie dengan saya! ah tak kira, n thanx 4 everything miss. 1st time kot aku rapat dengan lect, n i will miss her! seriously! i miss her. sangat penyabar punya lect.

4 comments:

fiD said...

nape? ko dah grad?

ini blog wirdah said...

bagusnye rapat dgn lecture.tak pernah lg merasa.kalau rapat ngan cikgu penah la.hoho

liyanaKim said...

fid lum ag. aku grad bulan 7.
huhu., best oh baik ngan lect

Farid Fernandez said...

awak kalau nak berminat dengan buku itu pergi ke blog

kanotasi.blogspot.com....