I love blogger

Sunday, January 17, 2010

bila kawan kau kegersangan.

!


baiklah ayat di atas tidak ada kena mengena dengan kegersangan yang itu. itu dan juga itu. kawan aku ni ha, kegersangan nak hangout. almaklumlah orang baru putus cinta ha. tak tahan duduk lama~lama dalam bilik.so ajak aku keluar. even keluar dengan teman perempuan, tetap menimbulkan rasa keghairahan nak menonton adnan sempit. tapi fulamakatak, tak nak panjang pulak kan kena beratur. so, hasrat ingin menonton terpaksa di pendam kan. Agen yang bertanggungjawab menghabiskan fulus aku adalah miss fara ..thanx cik fara , cuz belanja aku makan! yeay aku suka yer.walaupun tidak dapat menonton adnan sempit yang dorang huhar huhar kan ending citer dia. hero dia mati lah. hero dia kawen lah.almaklumlah kita tak menonton lagi, dan mereka pon berjaya tipu kita kan.so, apa lagi shopping ah kan. leceh jugak teman si mak cik ni beli beg di MID.

gerai apa jer yang kami tak katam.sampai lenguh lenguh kaki aku tahu ndak.boley, tengok siket muka teruja kau. buat aku gelak tahu. penat pun hilang begitu sahaja. haha.sila teruja sekarang!

1 more thing yang interesting adalah, bila kau tengok aku teruja macam aku tak penah pergi meronggeng ke MID. apakah kekampungan gila kan aku.bila aku dapat masuk cosmic world. padahal selama ini, aku selalu pergi MID. tapi tak penah m
asuk bowling. haha. Then , aku ngan fara g men game.men keta, men ketuk ketuk drum macam orang yang gila berbakat,orang gila pon tak berbakat macam kami, aukeY! yang tak boleh blah aku ngan fara , bek punya men macam bola jaring tu, jerit~ herit bagai, sedar sedar rupanya ada peminat yang ramai kat belakang turut sorak. haha. dah macam hape ntah kan. bila pusing, ceh ramainye orang. malu sot. haha. dan terus berlalu pergi. seronok~ seronok, itu jer yang mampu cakap .

banyak perkara yang best , best dan best. walaupun sakit mata tengok orang len dok berchenta. aku pon berchenta jugak dengan kawan aku. kesian dia an. ini lah nasib dia mungkin menjadi orang yang di kalangan chantek. nasib lah aku di jadikan sebegini rupa. namun aku tetap bersyukur. dan juga kau fara, thanx u make me heppy sial hangout dengan kau. huhu

Atlast, aku nak jamu kan kau orang dengan gambar ini.
lihat lah betapa gigih nye si lelaki ini study dalam ktm.! dengan membawa kerusi dari rumah mungik. dan sempat aku menjeling ke arah tulisannya.more to economics siot! peh sila ngaku sekarang! agak agaknye student dari U mana yer! Idola aku skunk ni! wahh bangga aku dengan rakyat malaysia ni. hehe =). jangan gelak kan orang . tak bek tau. tapi nak cakap siket ley, kenapa poyo sangat eh. boleh tak tolong siap kan assgment yana sekali. aups. sorry . sorry. bangga dengan anda. maaf er Bos, gambar curik!

kau orang suka. klik bawah ni aukey!. huhu.





12 comments:

AM SYA said...

perghh~~

gler rajin!

siap ngn kusi xtahan tuh!

wahahaha~~

akak sgt terkesima okehh!! ;P

liyanaKim said...

akak jer terkesima.! yana siap ter skema sekejap . haha

Mya said...

fuh.. memang la mak aih.. haha..
1st time kot aku tgk cm tu.. hee..

liyanaKim said...

haha. lau nanti jadi lah camtu mya oi

KizZ said...

liyana..
bagus2 temankan kawan 2..

tapi tak boleh blah ek mamat 2..
hahaha...
bagus la an..

liyanaKim said...

so kizz jadi kan lah broyher tu sbgai contoh. haha

fiD said...

AKU ASE BUDAK UKM ATAU UM, COZ DIORANG NGA EXAM, KALU XCILAP!HWEE

Precious said...

Yeay to rakyat Mesia yg rajin studi. Go go go!

liyanaKim said...

fid: mybe ukm kot, koz aku nek ktm kearah semban. huhu

precious : yup tau tak pe. go go go mlaysian people!

zures said...

adatlah org perempuan kalau tak window shopping tak sah...

FarhanaDr said...

Hai yana.. Salam singgah wat kamu.. Errr.. Fara tu kawan kamu ke? Blaja kat KUIS ek? Hehehe.. Sbb adik spupu akak dulu penah couple ngan fara tu.. Nama dia ridhwan.. Ngeee..

liyanaKim said...

haha. kenal sangat ngan ridwan tu. wah akk pon tahu ek dia bercinta ngan wan...bagus budak hensem tu. gila romantik. cewah