I love blogger

Thursday, January 21, 2010

我想你 achong

on cal.

bu : bb percaya tak pada horoskop? bb: urm sometimes, y?
bu : tadi bu on FB ,urm lucky day bu 20.01.10. bb hari ni kan 20hb tu.
bb :aah, tapi bu tak yah la percaya. tu suma mengarutla. bu jangan lah mengharap sangat ye

( cian dengar suara bu, mesti dia tertunggu2 result interview yang sudah hampir 4 minggu) * I sendiri dah pasrah je, cuma mampu kesian kan dia dalam hati jer.

*^ senyap sahaja dalam talian *

bu : bb, bu nak btau ni.
bb: apa dia?
bu: urmmmmm. i get the Job..

*^ I pulak diam.

bb: urm bu mimpi ke hape ni? jangan men2 leh tak?
bu:urm btul lah .jumaat bu kena sain offer letter.Monday dah start keja.
bb:I diam lagi.bukan tanda blur. tapi dalam diam mesyukuri, cuz allah mendengar doa kami.walaupun itu pekerjaan lepasan diploma sahaja.tapi aku tahu dia amat mengharapkan nye. congrate sayangs.


tapi sehari aku duduk diam. aku pikir balik. kenapa aku tiba tiba je rasa macam sedey. dengar lagu pun rasa sedey, nak btahu dia pun.mesti dia cakap .pergi kerja jer, bukan pergi buat apa pun.dia siap cakap nanti macam ni lah perasaan saya masa awak pergi indon nanti. sama je, so better aku diam je.dia nak jumpa dulu before pergi sana.tapi aku yang tak nak sebab aku sedey. sedey sangat.

.im gonna miss you more then before this.
i miss you. seriously.

13 comments:

Melz said...

tamo sedey² sangat eyh. cheers :)

liyanaKim said...

huhu. thanz melz

Farid Fernandez said...

salam blogger..

I looked at your blog and is very good, greetings and welcome to my blog page

http://mofasad.blogspot.com/

thanz!!

Mya said...

miss u to0..! =)

fiD said...

nape nie? bf mintak keja xdpt kew?

liyanaKim said...

fid: dapat ah. n akan memulakan hidup yang baru. hidup student ngan kerja kan berlainan. sebab tu I sedey.

mya : kau busuk. haha

farid : urm tq =)

fezaL Mohd said...

kalo gua dekat tmpt lu
musti terasa juga .

tapi asalkan
percaya antara satu sama lain

penting tu .

liyanaKim said...

yup kepercayaan itu sangat penting kan fezal.

but im still scared.
my experinced already give me a lesson

fiD said...

ala, bestla bf daj=h keja, huu

nie,, adukataruna.blogspot

fiD said...

ala, bestla bf daj=h keja, huu

nie,, adukataruna.blogspot

ezam said...

soo cute.....

liyanaKim said...

haha. cute kah?

Anonymous said...

helo