I love blogger

Wednesday, November 4, 2009

hulu perlis juga

aih .
suma akan perasan kan
bila lia. tibetibe jadi bek.
untuk mengankut kan barang barang mereka.
baik kan aku.
bek kan??

knapa yer aku rasa cam tension sahaja.
padahal ini baru minggu pertama
dan jua hari yang ketiga aku di sini.
sem akhir ini,
buat aku rasa mahu menangis menongeng dan tonggeng
dan jua buat muka orang mintak penyepak.
ha, sepak lah aku.
aku offer ni.
siyes aku cakap.

akak zaba. peja dan dik ila.
ini saia nyatakan sebab dan sebab.
kenapa saia sendiri juga menyesal sebab memilih
hulu perlis ini sebagai bilik kita bersama.
saia menyesal kawan kawan
dengar lah rintihan hati saia.
dengar lah sayang.


kawan kawan ini sebab sebab nye iyer.

1. perasan tak panas duk dalam bilik ini.
jgn bg alasan sebab kita tiada baca alquraan

2.jauh dari toilet.
fuh .. jauh kan.

3.wireles tiada. broadband pun tak leh connect.
ma, bapa kiterkan bayar .pastu assigmnt jua melambak.
suma itu kan perlukan internet.
kamu tau saia tension???

4.line hp tak pat!!
camner u ol nak msg ngan baby.
kan susah tu kan..

5.jauh gila nak g kelas kan.
hah padan muka aku!



maaf yer kawan kawan
saia tahu ini semua salah saia
saia yang pilih ini suma untuk kamu.
ku sangka kan bahagia.
aish..
aku sendiri yang menyesal.
tapi tak pe lah ini kan sudah takdir kita duduk di hulu perlis.


haih. mengeluh lagi saia.
sem ini addin satu subject.
belum apa apa lagi saia merasakan kepayahannye
saia nak skor subjek ini.
tapi macam macam halangan yang ada.
buat masa ni saia akan amik private tutor
ngan miss saziana.
sbb schedule saia pack n ada clash.
sian kan miss tu.
terpaksa ulang apa yang dia ajar.
khas buat saia.
tapi miss tu best.
sem lepas saia dapat B plus.
kalau dia bagi A.
lagi saia puji dia lambung lambung.

subject fundamental of management ini agak payah juga.
masa sem 1 dulu saia ta payah g interview.
tapi kali ini .
saia kena jua.
dan saia kena join dengan group yang ada couple person ni.
agak agak kau orang boleh bayangkan ta apa akan jadi.

lagi tension bila dapat msg ini.

from her : u should know better then us rite.?

vavi lah. kalau aku tahu semua! aku dah dapat A lah subject ni.
ni semua salah sistem. bukan salah aku.
kau ingat aku gamak sangat ke mau join kelas kau.
dan join group kau. lect yang suroh doh.!!!!

haih. aku ngeluh lagi.
sungguh saia menyesal masa sem 1 dulu saia tiada belajar sesungguh sungguhnya.

sedey kan.
kalau saia tak pat grad bersama sama rakan2 pada tahun 2009 ini.
kalau saya delay lagi subject yang tercicir ini.
saia akan grad pada tahun 2010
oh tuhan...
bantu lah hamba mu ini.

saia sudah merasakan kebuntuan.
stress.
sedey.
sumpah aku sedey
tiada sampai seminggu.
tiada yang bek buat aku.
hanya sedey bertambah tambah.

i need u.
i need sum1 by my side.
aku mahu nangis puas.
sedeh . aku sedeh.
tak pela.
mcam biasa la.
aku tutup lampu.
aku nangis.
tiada siapa akan tahu.
hanya kamu yang baca blog ini.







terima kasih meluangkan masa

2 comments:

nurlinajohan in the house ! :D said...

Insya-allah semua akan kembali normal :) mula mula je tu , mungkin anda belum biasa ngan suasana itu .
sem baru la katakan :)

usaha lebih gigihkan ok .
kata anak mastura.
chayokk chayokkk~

liyanaKim said...

haih agak lah sedey.
hanya siapa yang tahu handle dengan baik.
tq yien