I love blogger

Wednesday, June 2, 2010

I LOVE MY NEW BF! LOVE U BABE




Im fall in love wif you since ,you senyum dekat I. muka u sangat cute. auh sangat cute masa kali pertama I tengok u. jatuh siut jantung gua yang macho ni kat lantai.ah, lantak lah my ex. haha.

1ST TIME DATING. merempit naik HONDA ex5 penang mari punya. haha.Ni kira 1st date yang tidak akan daku lupa ah.
dah kamu.. jangan senyum senyum bila teringat kenangan ni yeh.
lagi tak boley blah, bila hold hand together, eceh. macam lah kali ke sepuluh punya date.criusly, i miss da time we spend together. kamu sangat sweet doe!

satu perkara yang saya akui, saya cepat sayang orang tapi saya sukar melupakan orang yang saya cintai.saya sangat mencintai kamu kekasih baru saya.doakan saya yer kawan kawan.

1 comment:

Mya said...

weh.. siape doe?
x story pon kt aku..