I love blogger

Wednesday, June 2, 2010

cara cara mengorat yang buat aku menyampah.

hye babe! I nak kongsi ,cara cara yang paling menyampah penah I tengok, even gua tak cun kan.tapi penah jugak tengok member-member kena mengorat, tapi gua yang besebelahan dengan member tetap nak rasa macam SAMPAH jugak. sebab eiyew, tolong lah!

1.MACAM BUDAK KECIK!

Weyh, tak de mana nye kalau kau mengorat seseorang tu dengan cara kau mengANJING ANJING dia atau dengan erti kata lain. kau mengejek ejek orang yag kau nak usha tu, dengan alasan konon akan lebih merapat la konon tu. contohnye, kau ingat orang tua tua kata, MULA MULA BENCI, LAMA LAMA JATUH CINTA.ish kalau aku tak de mana nye, at once aku benci, lagi lah kau ejek ejek aku. lagi ah aku benci, kau ingat aku nek Senyum senyum manja lah bila kau pujuk aku, kalau aku merajuk. ei tolonglah. KAU AKAN KELIHATAN MACAM ADIK AKU YANG DARJAH ENAM OK!!

2.CAKAP CAMNI 'ei SOMBONG LAH MINAH NI'

HAH, ni penah terjadi suatu ketika dulu , masa gua kerja kat MBOX. usha mintak number hp aku, bila aku kata tak pakai hp. nak cakap aku sombong. ek eleh! tu takde hal lagi, paling tak boley blah. dia tengking gua depan customer yang ramai. marah marah apa suma! nak emo pulak. benci siot, dah lah tak hensem, pastu kau buat perangai tak hensem. MENENGKING DEPAN ORANG RAMAI, siap cakap 'muka tak cun pun nak SOMBONG'. PEH, tak tahan doh, kalau dah tahu gua tak cun, yang kau mintak num aku kenapa ekh.

3.Letak num hP kat RESIT.

LETAK NUM KAT RESIT, PASTU BUAT MUKA COMEL. Hah tak lupa jugak sign tangan pastu buat macam CALL ME ok! haha, eiuw, gila macho lah lu brother. ini selalu terjadi kat budak budak cashier eh.

buat masa ni, er ni jer la yang aku nyampah. blogger macamana? ada menda nak di kongsi kan. hah cerita lah kat aku.hah satu perkara lagi yang paling aku menyampah.kalau LAKI ATAU PEREMPUAN YANG TAK RETI MENGHARGAI GF ATAU BF DIA.CONTOH , yang perlu di ambil iktibar ialah EX aku sudah la! AKU DULU SAYANG KAT DIA BAGAI NAK RAK, AISH NAK JUGAK DIA KAT EX DIA.apa tak cukup baik ke aku ni, tapi bila aku dah ada bf. nak SAYANG SAYANG PULAK KAT AKU. UWAH, TAK PAHAM LAH SAYA! NYAMPAH DOH, ORANG JENIS MACAMNI.

1 comment:

NALZALUZ said...

haha..

tol la yana..

tp bg ako kan...pling nyampah yg uat2 mulut mcm tikus 2...haha

bg aku la sbgai lelaki...x macho lngsung..

nk ngorat tp...bunyi2 tikus...hahaha

better snyum dri bunyi tikus..hahaha