I love blogger

Monday, April 5, 2010

bye bye my heart



grr bye bye semua,I goin to da new place for me. gaga. just for 2 weeks, aush I will miss all my dear! Ini hanya vacation biasa biasa aje. nanti pulang sudah semestinya blog ini akan di jamu dengan beribu ribu picture.

esok I akan fly to indonesi with my maid, hidup cara sana selama 2 minggu. hopefully, dia tak akan layan I macam taik di sana yeah. I bring my blanket yang doraemon, sebab langkah keselamatan. yana tak biasa tidor rumah orang, ni kan pulak jauh. dah la g sorang je pong, my family tak ikot.

lastly, saya sayang mama. abah. adik adik saya.

p/s I love u mustaqim, tc! I noe you read dis.maybe masa bu baca ni, b ngah enjoy kat sana. haha. jangan nakal nakal na.I can smell what u do! hah, beware my dear.

kawan kawan ku, xpecially mya dun worry kat sana gua beli keychain arge ribu ribu untuk lu. yelah kan dalam rupiah. haha