I love blogger

Monday, December 7, 2009

beday girl

I and sufi

peja and me

waiting for mya bday cake.
taraaaa........


today is :
amira aminuddin.
~bday girl~

kawan dari I darjah satu yea!
i love her very bery Much!
kami banyak kongsi suka duka silam samaSama jugak.
muahahahaa..


I dah plan menda ni before her bday.
konspirasi dengan baba dia jugak.
supaya ktorang lepas masuk kat guard kondo dia.

11.30 kitorang dah sampai kat sri kembangan.
n da time untuk bomb umah mya.

ahli ahli terdiri daripada :

pemain gitar ~ namy
pemegang belon~ izu and sufi
pemegang kek ~ fizz




dengan gagah kami bersama sama.

kitorang tengah tunggu lif ni.
sempat lah kami praktis kat tepi umah mya.
sambil prektis menyanyi lagu beday.

thanx a lot nami.
n kawan2 sebab menjayakan apa yang aku plan.
dan kamu menyanyi dengan penuh semangat.
sebab kamu semua takot saya cubit kamu kan.

countdown time..

5 minutes.
4
3
2
1

I pun cald mya.
ceish dia tak angkat pulak.
terpaksa call baba dia.
betul cakap nami.
ko nak wat suprise kat dia.
skali dia tertido.
hah , amik kau.
memang ibu jari buat aku!

nasib baba dia bangun,
n bukak pintu tok kami.
muka mya suprize kot.
sebab mula2 terkejot tengok aku datang.
padahal blakang aku bederet kawan2 aku.


masing2 dengan muka tak malu.
nyanyi kan lagu beday tok mya,
didendangkan dengar guitar kepunyaan nami.
tak lupa jugak DSLR yang ala ala paparazi.

mya dengan suar biru kembang dia.
yela orang ingat nak tido,
tapi kawan2 datak ketok umah.
mesti mya terkejutkan.

lepas mengejotkan mya.
kami pon g lepak mamam kat mcD
best lol,
banyak perkara yang kami kongsi.
n takziah buat motor izu.
yang baru sahaja di curi d GMI.

cian izu ekh...


pape pon wish tok mya.
aku harap kau bahagia dengan hidup mu.
n jangan lupa kawan mu disini.
sebab aku amat menyayangi kamu!
sumpah! kau lah.
anak cik aminuddin.
aku sayang ko lah.!




gambar2~ yang tak jelas. leh refer di FB!.

4 comments:

Anak Bongsu Cik Shukor && Cik Noni said...

HAPPY BIRTHDAY MIA ;D

Love Says it All~ said...

UPDATE MAKEUP CLASS:


20/12 : PERSONAL MAKEUP DI S.ALAM

15/1 : PERSONAL MAKEUP DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP DI KELANTAN

23&24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS WITH EYRA RIZAL & AMY-AMEERA (2 DAYS)
TO REGISTER EMAIL: EYRARIZAL@GMAIL.COM/INFO@EYRARIZAL.COM
OR
SMS FULL NAME + IC AND SEND IT TO 016-2128740

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
HTTP://WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM

REGARDS,
EYRA RIZAL =)

liyanaKim said...

yerp apy bday mia!

Mya said...

hehe.. thx kwn2 yg d sayangi.. ^^
begitu juge pd cik lyn..
thx 4 d besday wish.. =)