I love blogger

Tuesday, October 20, 2009

damm !!!i miss you

tags from akim.

1.awak nak panggil saya apa?
?apa & syg


2.lagu sesuai untuk saya ?
jangan pernah berubah & jujur

3.yang awak benci tentang saya ?
kuat melawan

4. awak nak saya beubah? mcamana?
jangan melawan, jadi kuat, jgan kuat nangis n manja.

5, nak saya jadi kekasih? knapa?
sebab awak bek, sayang seseorang dengan sepenuh jiwa

6.syg sy tak?
sayang gilew2 n cinta sangat

7.pernah rasa menyesal tak sbb syg sya?
cikit pon tak pernah

8.ingin tak bersama ngan saya?
teringin sangat, sebagai kekaseh, sbagai suami dan isteri.

9.sapa saya sebenar dalam hati awak?
seorang kekasih dan merangkap isteri saya

10.madah cinta untuk saya?
syg, i love you sangat2, awak penyeri dalam hidup sy, sy harap kita akan kekal.









....
......
.........
...........
..
.
.
aku tiada bersemangat lagi hari ini.
apakah nasib aku kali ini.
haih, sadis dauh.
aku kena lupakan
lupakan suma yang manis
dan duduk bersabar,
menanti menjadi pinangan orang.
adakah?
adakah itu aku?
sayang , i miss you.
tapi kita kena sabar harungi suma ni keh



8 comments:

nurlinajohan in the house ! :D said...

amboi. gatai. nak suruh akim pinang cepat ye :)

liyanaKim said...

iyelah.
susah auh duk jauh2 .
len lah kau kak.
ary2 jumpa

nurlinajohan in the house ! :D said...

hurmm. hari hari sgt pon tak elok yanggg .Weekend je la. die pon tkde keje lain nak mengadap muka aku je kan :D

mya said...

alolorh..~ sedey2..
saba ek..
dtg la ke mlc.. haha.. =p

liyanaKim said...

to lin = okeh lah tu nanti kawin ngadap posen2 ko lak kak


mya = lau p mlc, vukan jumpe dia. jumpa u.. i miss you

nurlinajohan in the house ! :D said...

takyah tunggu kawen.die da mengadap da pon.siap jilat jilat lagi .kau nak cube ?? HAHA ! :)

liyanaKim said...

babi kau. jilat apa tu..hahha

Anonymous said...

1