I love blogger

Thursday, August 20, 2009

minggu yang amat memeritkan kepala hotaQ

stress, stress, stress mungkin...
auh ni akibatnye..
nape lah course yg aku pilih ni
mkin lme,
makin berat kan
auh ~!!! tiDAK...
assigment suma nak kna suBMit minggu ni
tak sabar2 yana nak balas dendam untuk tido
final dah nak dekat
yang tak boleh blah tu
ada ke patot
xm law
ngan exam appraisal
serentak lah pulak
kan perit tuhhhh

kan best lau msew2 camni di luangkan dengan pnoh brmakne
pg dating ke?
nhangOut ke?
wahh mesti syok lah
tambah2 lagi dah nak bulan pose ni kan
seblom menambah kan ibadat yang sedia ada
ada ke ibadat aku ??
kirenyaaa...

yeay, tak sabar pulak nak mnanti ramadhan yang tinggal bpe ary jer ni
huisss...
sem ni best sngt.
sbb saya akan bpuasa dngan BF bru
hehe=)
beraya dgan si dia
dan juga.
dan juga.
menghadapi revolusi yang bek.
lbih bek.
dan lbih bek
alhamdulillah..

tapikan..
dalm sronok2 ni
usia dah makin lanjut
yang tak besh tu
'yana takkan dpt kumpul duit raya '
dengan banyak2
ni yang tak besh ni...


* ni my mum kesayangan liana!@
sayang sngt ini orang yang slalu mbantu yana
tQ mama!~~

1 comment:

girlibra said...

ha, baru ingat nak letak picture mama ke ? hehe :P